Ljubitelji dobrot nadnaravnih okusov so končno dobili svoj raj.

O nas

Nešteto vrst vsak dan svežih domačih slaščic iz kakovostnih sestavin, ki jih v življenje obujajo štiri izvrstne slaščičarke. Ob vstopu v »obljubljeno deželo« vam bo že ob vhodu nos napolnila mešanica vonjav po številnih dobrotah.

Obiščite nas!

V kavarni si lahko privoščite blejske kremne rezine, polnjene z domačo kremo, narejene po receptu kuharice z Bleda. Ljubitelji tort se bodo lahko v Carnioli na lastne oči prepričali, da je izdelava eno- ali večnadstropnih dobrot različnih oblik, barv in okusov praktično brez meja.

Izkušene slaščičarke bodo po naročilu za vas izdelale torte, primerne za poročna, rojstnodnevna in druga slavja, ki pestrijo vaše življenje. To pa še zdaleč ni vse! Oboževalcem ledenih umetnin bo ob pogledu na 45 različnih vrst sladoledov malodane zastal dih. Za rajski okus sladolednih specialitet se lahko zahvalimo italijanskim receptom, ki poleg drugih kakovostnih sestavin zahtevajo naravno mleko in smetano. Kaj pa čokolada, brez katere si danes poštene slaščičarne sploh ne moremo predstavljati? Tudi te je v tekoči obliki v izobilju. Izbirate lahko med 20 vrstami vročih čokoladnih napitkov ter 20 vrstami frapejev iz kateregakoli sladoleda, ki je na voljo v slaščičarni.

Slaščice in druge dobrote kavarne Carniola pa vam niso na voljo zgolj na tej lokaciji, temveč tudi v kavarni in slaščičarni Randez-vous, kjer vse slaščice nastajajo. S slaščicami, ki jih boste prepoznali po imenu Randez-vous, se poleg tega lahko sladkate tudi v Kamniku, Mengšu, Ljubljani in Medvodah, kamor jih razvažajo.